Faze izrade Samoliv poda

Faze izrade Samoliv poda:

Površinsko brušenje da se skinu labilno vezane čestice cementa,segregacije i slično. Usisavanje stvorene prašine, prajmerisanje Epoksidnim prajmerom da se beton stabilizuje,učvrsti i da se dobije bolja prionljivost sledećeg sloja.Ukoliko je beton star ,ruiniran sa rupama,pukotinama i dilatacijama sve se gletuje Epoksidnom glet masom pa se brusi kad se osuši i dovodi u nivo sa ostatkom poda.Završni sloj mogu biti dva do tri Epoksidna premaza ili Samoliv pod debljine 2,5-3,0 mm .

usisavanje prasinefgallery1 6

 

 

 

 

 

 

 

Usisavanje površine pre završnog sloja i brušenje betona kao početak rada.

Prajmerisanje Epoksidnim prajmerom da se beton stabiliyuje, učvrsti i da se dobije bolja prionljivost sledećeg sloja. Ukoliko je beton star, ruiniran sa rupama, pukotinama i dilatacijama sve se gletuje Epoksidnom glet masom pa se brusi kad se osuši i dovodi u nivo sa ostatkom poda. Završni sloj mogu biti dva do tri Epoksidna premaza ili Samoliv pod debljine 2,5-3,0 mm.

Holkeri
Gotov pod
Gotov
Gotov

Gletovanje rupa i pukotina, izgled gotovog poda, izgled poda sa konfetama.

holkeri_2 stepenice fgallery2-1 IMG_2130
Izgled poda sa holkerima Kombinacija Samoliv poda na horizontalnom delu i epoksidnih premaza na sokli i stepeništu Nanošenje konduktivnog(elektroprovodivog) prajmera preko mreže bakarnih traka. Završni izgled antistatik poda.

mreza

mreza1

Mreža bakarnih traka i provodljivih prajmer za postavljanje antistatik poda.